Xior Student Housing Diagonal Besòs

Xior Student Housing Diagonal Besòs

Les reserves 2024-25 ja estan obertes!

Descobreix la nostra residència d'estudiants situada dins del Campus UPC Diagonal Besòs a Barcelona amb habitacions des de 620€ (Estudi Doble Compartit)

Xior Diagonal Besòs es troba al Campus UPC Diagonal Besòs, amb més de 148.000 m², on cooexisteixen educació, ciència i tecnologia. La residència es converteix en el centre de la vida universitària, l’opció perfecta per a estudiants nacionals o internacionals, professors i investigadors que estan buscant allotjament a Barcelona.

Tenint els millors serveis i instalacions a la teva disposició, sentir-te com a casa en el millor allotjament per a estudiants de Barcelona és el que es viu a Xior Diagonal Besòs.

En Xior cuidem dels residents universitaris i els proporcionem tot el necessari perquè visquin tranquils, còmodes, i puguin centrar-se en els seus estudis.

 

 

T’esperam a Av. de Francesc Botey, 51, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona
diagonalbesos@xior.es – +34 683 40 48 91 | +34 937 866 833
Per què escollir Xior Diagonal Besòs?

Un concepte de allotjament modern, on totes les habitacions disposen de cuina independent, bany privat i estan decorades amb mobles funcionals i de qualitat, fins i tot pot convertir l’entrada de la teva habitació en una terrassa. 

Allotjant-te a Xior contribueixes a cuidar el medi ambient. Les instal·lacions de la residència d’estudiants a Barcelona obtenen la màxima eficiència energètica, minimitzen les emissions i afavoreixen el reciclatge, i et sentiràs bé sabent que formes part d’un projecte que col·labora amb empreses socialment responsables.

En Xior Diagonal Besòs no hi ha lletra petita, ja tens suficient treball diari. Des del primer moment sabràs exactament quina és la quota mensual sense sorpreses. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè estiguis còmode i no hagis de fer res. Només hauràs d’estudiar i gaudir.

T’oferim un elaborat buffet amb productes frescos, de temporada i saludables per a una dieta equilibrada. Escull l’opció de pensió completa o mitja pensió per a gaudir al màxim de la teva experiència universitària.  

 

Tour Virtual 360º

Quant temps pots quedar-te?

Curs

Pots quedar-te a Xior Diagonal Besòs durant tot l’any acadèmic de setembre a juny (10 mesos). Si vols continuar gaudint de tot el que Barcelona ha d’oferir al juliol i agost quan tinguis més temps lliure, no t’ho pensis dues vegades i exten la teva estada amb altres estudiants!

Matrícula: 250€

Dipòsit: 1000€

Semestres

Pots quedar-te a Xior Diagonal Besòs per només un semestre, sigui de setembre a gener, o de febrer a juny. Pots triar entre mitja pensió o pensió completa per a totes les opcions d’allotjament. No obstant això, si prefereixes preparar el teu propi menjar, reserva un dels nostres estudis!

Matrícula: 250€

Depósito: 1000

Per Mes

Pots reservar una habitació per a només un mes, però si vols continuar gaudint de tot el que Barcelona t’ofereix amb altres estudiants, no t’adormis o acabaràs sense un lloc! Podeu triar mitjà pensió o pensió completa per a totes les opcions d’allotjaments. No obstant això, si prefereixes preparar el teu propi menjar, reserva un dels nostres estudis!

Matrícula: 250€

Dipòsit: 1000€

Què inclou la meva renda?​

La tarifa d'aquesta residència d'estudiants a Barcelona inclou:​

La tarifa no inclou:

PLAY & STUDY

Disposem d’un espai dedicat a cadascun dels diferents moments de la teva estada. Tenim espais per a treballar en grup i espais per a relaxar-te. Gaudeix utilitzant les nostres zones exteriors d’oci, inclòs el gimnàs a l’aire lliure, per a fer exercici, mantenir-te sa i renovar-te.

Xior Diagonal Besòs - Residencia Universitaria en Barcelona

BEQUES XIOR DIAGONAL-BESÒS

La nostra residència Xior Diagonal Besòs ofereix cada curs 2 programes de beques:

  • Beques Xior
  • Beques Solidàries Besòs

CONTACTE

Si tens alguna pregunta o problema durant el procés de reserva, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic a diagonalbesos@xior.es o per telèfon +34 683 404 891 | +34 937 866 833.

Estarem encantats de ajudar-te a viure a la nostra residència d’estudiants a Barcelona

 
COL·LABORADORS
Xior Diagonal Besòs manté relació amb les principals universitats. També tenim convenis amb altres entitats per tal d’oferir més avantatges als nostres residents, com ara mútues privades de salut, clubs esportius i agències de viatges, entre d’altres.

ON ESTÀ XIOR DIAGONAL BESÒS

Síguenos en @Instagram