Xior Student Housing Lofttown

Xior The Lofttown

Descobreix la nostra residència d'estudiants a Barcelona i estalvia 350€ amb la nostra Oferta d'Estiu*

Habitacions des de 890€

Xior The Lofttown és la nova residència mixta d’estudiants de Barcelona, dissenyada per oferir-te l’oportunitat de viure una experiència universitària única. Xior The Lofttown no és només un allotjament, és un estil de vida.

Al barri de Gràcia, a 100 metres de l’Avinguda Diagonal i a 200 metres del Passeig de Gràcia, envoltats de tot el que es podia necessitar i imaginar!

Tenir tots els millors serveis i instal·lacions a la teva disposició, sentir-te com a casa en el millor allotjament per a estudiants de Barcelona, és així com es viu a Xior The Lofttown.

The Lofttown és un edifici biosostenible construït amb l’última generació de materials que tenen menys impacte en el medi ambient gràcies a l’ús de tècniques d’avantguarda com la nanotecnologia, entre d’altres.

T’esperem a C/ de Sèneca, 24, 26, 08006 Barcelona

 

thelofttown@xior.es -+34 686 93 20 17 (Whatsapp)

 
Per què escollir Xior The Lofttown?

 

Els nostres allotjaments d’estudiants a Barcelona ofereixen allotjament per a tot l’any acadèmic (10 mesos), per a semestres o durant mesos durant tot l’any. Quant al tipus d’habitacions, també hem creat totes les opcions perquè sempre es pugui
triar el que s’adapti millor.

A més del seu espai personal, gaudirà de 1.200 metres quadrats d’àrees comunes. Trieu viure amb nosaltres, sentireu la diferència!

A Xior The Lofttown no hi ha cap lletra petita, ja hi ha prou treball diari. Des del principi, sabràs exactament quin és el pagament mensual sense cap sorpresa. Ens fem càrrec de tot perquè estiguis còmode i no hagis de fer res. Només hauràs de fer els teus estudis i gaudir!

Us oferim un bufet elaborat amb productes frescos, estacionals i saludables per a una dieta equilibrada. Trieu l’opció de tauler complet o mig per gaudir més de la vostra experiència universitària.

 

Quant temps et pots quedar?

Curs

Pots quedar-te a Xior The Lofttown, a un minut caminant de la coneguda Avenida Diagonal, durant tot l’any acadèmic de setembre a juny (10 mesos). Si vols continuar gaudint de tot el que Barcelona ha d’oferir al juliol i agost quan tinguis més temps lliure, no t’ho pensis dues vegades i exten la teva estada amb altres estudiants!

Matrícula: GRATIS*

Dipòsit: 1500€

*Oferta d’Estiu: Vàlida de 01/07/23 fins a 31/08/23

Semestres

Pots quedar-te a Xior The Lofttown per només un semestre, sigui de setembre a gener, o de febrer a juny. Pots triar entre mitja pensió o pensió completa per a totes les opcions d’allotjament. No obstant això, si prefereixes preparar el teu propi menjar, reserva un dels nostres estudis!

 

Matrícula: 350€

Dipòsit: 1500€

Per Mes

Pots reservar una habitació per a només un mes, però si vols continuar gaudint de tot el que Barcelona t’ofereix amb altres estudiants, no t’adormis o acabaràs sense un lloc! Podeu triar mitjà pensió o pensió completa per a totes les opcions d’allotjaments. No obstant això, si prefereixes preparar el teu propi menjar, reserva un dels nostres estudis!

Matrícula: 200€

Dipòsit: 1500€

Què inclou el meu lloguer?

La tarifa de la nostra residència d'estudiants a Barcelona inclou:

La tarifa no inclou:

Consulta els serveis addicionals

Serveis Addicionals*
Mitja pensió per persona
342€
Pensió completa per persona
475€
Parking de cotxes
170€
Parking de motos
50€
Caixa de seguretat
50€

* Tots aquests serveis es paguen cada mes per persona

PLAY & STUDY

Tenim espais dedicats a cada aspecte de la vostra estada. Tenim espais per al treball en grup i espais per a la relaxació. Gaudiu utilitzant les nostres àrees recreatives exteriors, incloent el gimnàs a l’aire lliure, per fer esport i mantenir-se saludable.

CONTACTA’NS

Si tens qualsevol pregunta o problemes durant el procés de reserva, no dubteu a contactar amb nosaltres per correu electrònic a thelofttown@xior.es o per telèfon +34 936 25 89 00.

Estarem encantats d’ajudar-te a viure a la nostra residència d’estudiants de Barcelona

COL·LABORADORS
Xior The Lofttown manté relació amb les principals universitats. També tenim convenis amb altres entitats per tal d’oferir més avantatges als nostres residents, com ara mútues privades de salut, clubs esportius i agències de viatges, entre d’altres.

ON ÉS XIOR THE LOFTTOWN

Síguenos en @Instagram