Sobre les Residències d’Estudiants

Tot sobre les Residències D'estudiants

Xior Sevilla - Student Residence in Seville (2)

Què és una residència d'estudiants?

Una residència d’estudiants és un lloc que ofereix allotjament per a estudiants universitaris. Pot estar integrada en una universitat, però també hi ha residències independents. Les residències d’estudiants solen estar ubicades dins del campus universitari o prop d’ell, i ofereixen més que habitacions per a estudiants, incloent àrees comunes, serveis de menjador, bugaderia, roba de llit i tovalloles, entre d’altres.

Com sol·licitar una plaça en una residència d'estudiants a Espanya i a qui estan destinades?

Depèn de cada allotjament d’estudiants. A Xior Student Housing, tothom és benvingut i no hi ha un procés d’admissió. No obstant això, has de ser estudiant o estar relacionat amb l’àmbit acadèmic per ser acceptat a les nostres residències d’estudiants a Espanya. Si us plau, posa’t en contacte amb la residència de la teva elecció (afegir enllaç a la pàgina de contacte) per verificar les condicions específiques de cada residència de Xior.

Xior Madrid Retiro - Student Residence in Madrid (25)
Xior Sevilla - Student Residence in Seville (2)

Quant costa una residència d'estudiants a Espanya?

El preu depèn de les condicions de la residència, la seva ubicació i els serveis i facilitats inclosos. A Xior, oferim un lloguer tot inclòs, on l’estudiant no ha de pagar res addicional pels costos d’electricitat, aigua i internet. Algunes de les nostres residències també ofereixen opcions de mitja pensió o pensió completa. Totes les nostres residències estan ubicades en llocs molt convenients, dins o prop de campus universitaris. Accedeix a la pàgina de la residència del teu interès per conèixer els preus de les nostres habitacions d’estudiants a Espanya.

Quan he de reservar la meva habitació d'estudiant?

Generalment, les reserves s’obren a l’abril per a l’any acadèmic següent (setembre). Si necessites una habitació d’estudiant pel segon semestre, has de començar a buscar a novembre de l’any anterior. Per a reserves durant l’estiu, has de començar la teva cerca a març. No obstant això, sempre pots verificar la disponibilitat de cada residència accedint a la pàgina corresponent.

Xior Sevilla - Student Residence in Seville (2)
Xior Lofttown - Student Residence in Barcelona (2)

Més preguntes?

Accediu a la nostra pàgina de preguntes freqüents per trobar la resposta per a la vostra residència estudiantil desitjada.