Preguntes Freqüents Xior Collblanc

Preguntes Freqüents Xior Collblanc

Coneix les preguntes freqüents de Xior Collblanc. Si encara tens dubtes, no dubtis a contactar amb nosaltres a collblanc@xior.es o via Whatsapp.

Està oberta 24 hores, també disposem de càmeres de seguretat i controls.

A diferència de la recepció, la terrassa té un horari tancat, de 9.00 a 23.00 hores i el menjador de 7.00 a 22.00 hores.

Només està permès fumar en els llocs habilitats per a això.

En el contracte d’allotjament trobaràs un apartat aclarint-te aquest problema.

Tindràs una zona magnetitzada damunt del llit de l’habitació on podràs enganxar tot allò que vulguis amb imants. Et preguem que no facis servir coles ni zel per enganxar les coses, ja que fan malbé la paret i pot veure’s afectada la fiança si a la teva sortida veiem algun desperfecte.

A Xior Collblanc no disposem d’un metge resident ni podem proporcionar-vos cap medicament. Per això, us aconsellem que us assigneu un metge de la Seguretat Social a Barcelona amb un certificat de residents que nosaltres us donarem.

Una altra opció és recórrer a un metge privat que us vingui a visitar a la residència. 

Si ja disposeu d’una pòlissa mèdica privada, podeu trucar al metge de la vostra companyia i fer la consulta per telèfon o mitjançant una visita a la residència.

Finalment, si tens alguna malaltia o intolerància, necessitaríem que ens donessis aquesta informació per poder ajudar-te i informar el menjador perquè no mengis res que no deus.

Per descomptat! Tenim un horari de visites de 9:00 a 23:00 hores. Quan tinguis visita, cal registrar-se a la recepció en arribar i avisar-nos al marxar. Poden utilitzar les instal·lacions comunes només si estan amb tu a la residència

T’aconsellem que portis: un cable de xarxa, farmaciola, penjadors (nosaltres et donarem 8), productes de neteja personal…I les ganes d’estudiar i passar un any inoblidable!

La roba del llit i tovalloles te les donarem nosaltres, i es rentaran una vegada per setmana. Disposes de planxa per a la roba a la bugaderia. 

Per suposat, tens WIFI a tot l’edifici

Estarem encantats d’atendre’t. Fem visites durant tot l’any, tu només posa’t en contacte amb nosaltres a collblanc@xior.es o per telèfon al +34 620 29 61 08, i concertarem una cita.

Envia’ns un email a collblanc@xior.es i el personal de manteniment s’encarregarà de reparar-ho. Si l’objecte s’ha fet malbé per mal ús o ús inapropiat, les despeses de reparació correran al vostre compte.

En aquest cas, t’agrairíem que ens ho fessis saber per a estar al corrent.

No pots portar a la teva mascota.

Què vols fer ara?

Xior Collblanc - Student Residence in Barcelona (9)